dissabte, 23 de maig del 2009

Realitats blocaires


Els posts de postsecret són molt especials. No. No es tracta d’humor. Ni de política. Ni de literatura. Ni de sexe. O, almenys, no només es tracta de cadascuna d'aquestes coses. La comunitat postsecret comparteix secrets, i ho fa amb postals artístiques, com aquesta de la imatge, on el remitent confessa que ha tingut 4 telèfons mòbils d'encà que el seu pare va morir, fa 3 anys, i que encara continua afegint el seu número a la llista de contactes.
o
El resultat: cinc anys de bloc, més de 180.000 "post-secrets" (o, "apunts-secrets"), 4 llibres publicats, un fòrum, una pàgina amb "vídeos-secrets", exposicions.... O sigui, un dels blocs més visitats de la blogosfera.
o
A la xarxa, la realitat - o el que ens volen fer creure que és la realitat -, enganxa.
o
o
o
Imatge: postsecret

6 comentaris:

McAbeu ha dit...

No coneixia aquest blog que dius i només n'he fet una ullada ràpida però l'he trobat força interessant encara que, segurament, a moltes de les coses que s'hi diuen podríem aplicar aquella màxima que diu: "Si non e vero, e ben trovato" o com deia la meva àvia: "I si no hi pega, doncs posa-li pegament"

La lectora corrent ha dit...

Jo el segueixo des de fa temps; tot i que no el miro cada setmana, el tinc enllaçat. Es molt curiós i de vegades penso si de debò la gent ha fet algunes de les coses que hi expliquen. Perquè hi ha secrets ben innocents, però alguns que podrien fins i tot ser un delicte.

Met ha dit...

Molt curiós. Jo tampoc el coneixia. Em sembla una pàgina perfcete per a començar cada dia. Un somriure a la cara i una frase trivial per pensar-hi durant ott el dia. :)

Ada ha dit...

Uff! és curiós aquest blog, una mica morbós potser. No sé, pense que si són secrets, per a què publicar-los? Hi ha coses que és millor no saber... i altres que ens mostren com és la naturalesa humana, i fan por!

sargantana ha dit...

hi vaig caure una vegada sense voler..i nose...
el vai trovar estrany...em feia cosa
ho tornare a mirar...
salutacions!!

Asimetrich ha dit...

No el coneixia, però ho trobo una proposta molt original. No obstant, depenent del post, he tingut la sensació d'estar posant el nas a la intimitat d'algú a qui no conec... tot plegat una nova experiència. Gràcies per compartir-ho.