dimecres, 5 d’agost del 2009

Premi Symbelmine

El temps de vacances també és temps d’endreça. Al nou món de la blogosfera, endreçar pot voler dir actualitzar enllaços, ordenar etiquetes o penjar apunts d’aquesta carpeta que tothom diu que té i que s’anomena “dels pendents”.

El 30 de maig la Joana em va concedir el premi Symbelmine. Diguin el que diguin, rebre un premi sempre agrada. De fet, agrada molt. Però concedir-lo, costa. És el que tenen els premis i mems de la blogosfera, que fan cadena i, si te’ls donen, tu també els ha de donar. Vols fer-ho bé, molt bé. Vols escriure una cosa original. Vols fer una selecció acurada de blocs.... Vols i vols, però no fas res. Perquè penses que encara tens temps, i mentre penses, els dies i els apunts s’escolen entre els píxels. D’aquesta manera és com el premi Symbelmine, el de les flors “no m’oblidis” d’El senyor dels anells de Tolkien ha estat enclòs durant tres mesos a la meva carpeta “dels pendents”.

La xarxa, però, sempre et dóna una altra oportunitat. Mai tanca. Ni tan sols per vacances. I permet que avui, dia 5 d’agost, el mes de les endreces i les evasions per excel·lència, pugui finalment concedir el premi Symbelmine, el de les flors “no m’oblidis”, a aquests blocs amics que traspuen literatura de la bona per tots quatre cantons de la pantalla:

- País Secret

7 comentaris:

PS ha dit...

Moltes Gràcies Teresa, per les paraules i pel recolzament, i haver fet del teu blog una casa acollidora on poder arrecera-s´hi
cada dia.
Un petó molt fort.

Sandra D.Roig ha dit...

Moltes gràcies Teresa, per pensar en el CD,jo he creat una adicció amb el paraules i mots. Tenir-vos amb els enllaçats em fa sentir que tinc una bibioteca virtual a mida.
una abraçada.

Ma-Poc ha dit...

Ostres! Moltes gràcies per pensar en el 'Mots emblocats'!!! Aquests dies vaig una mica atabalat i encara no havia pogut veure la noteta que em vas deixar al bloc ;). A mi, això de les tasques pendents també em passa. I ara me n'has donat una altra ;). Mooooltes gràcies!!!

Clidice ha dit...

Hola wapa! vinc i marxo, gràcies, en parlem! :)

Núria Talavera ha dit...

Oh, Teresa, moltíssimes gràcies, ho acabo de veure (estic de vacances i desconnectada literalment i virtualment de tot!) .T'agraeixo molt el que significa aquest premi.

Petons

L'Escrividor ha dit...

Moltes gràcies, Sandra.
He estat uns dies desconnectat i quan torno em trobo amb aquesta agradable sorpresa. Et garanteixo que el teu gest em renova les il·lusions per continuar endavant amb el bloc. Aprofito per comentar-te que jo també visito sovint Papallones en la Llum. Val molt la pena.
Salutacions!

Estranger ha dit...

Amb retard,recullo el regal. una bona sorpresa,Teresa. Gràcies.

Pel premi i pel fet de continuar llegint el Paraules i Mots.

Que per molts anys.